[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ - KNIHY

PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | KNIHY
späť

ROZPRÁVKY O HĽADANÍ DOBRA

Rozprávky o hľadaní dobra

Dostala sa vám do rúk kniha, ktorú autor začal písať takmer pred štvrťstoročím. Dôvodom, prečo trvalo jej vydanie tak dlho, bola nielen inšpirácia, ktorá prichádzala veľmi pomaly, ale aj skutočnosť, že sa venoval viac písaniu krátkych poučných príbehov, poézii a odbornej literatúre. Ale keďže všetko v živote má svoj čas zretia, mala ho aj táto kniha.

Odstupom času prešli všetky rozprávky viacerými úpravami. Niektoré z nich sú už sedem rokov súčasťou náučných programov, ktoré autor realizuje na školách v rámci rôznych projektov pre deti a mládež. Osvedčili sa najmä v témach zameraných na úctu a sebaúctu.

Každá z rozprávok vznikla na podnet skutočnej udalosti alebo rozhovoru. Nájdete v nich preto viacero podnetov aj k hlbšiemu zamysleniu. Už prvá ponúka pozrieť sa na náš svet úplne iným pohľadom. Žiadna z nich však nič nevnucuje, ale necháva každého slobodne pracovať s vlastnou fantáziou. Aj preto nie sú v nej žiadne ilustrácie. Nenájdete v nich ani zbytočné násilie, ktorým je presýtený náš svet. Zameriavajú sa predovšetkým na hľadanie dobra, lebo náš život vedie a formuje najmä to, na čo sa najčastejšie pozeráme.

Rozprávky o hľadaní dobra sú plné prekvapení, kúziel a taktiež hľadania lásky a skutočných životných hodnôt. Nájdete v nich množstvo zábavy, príjemných zážitkov, ale aj dostatok poučenia. Určite nie je náhoda, že držíte túto knižku práve vy. Otvorte teda nasledujúce stránky a vstúpte zvedavo do sveta fantázie. Určite v nich nájdete dobro, ktoré už dlho hľadáte.

  • Vydavateľstvo: Kníhtlač Gerthofer
  • Rok vydania: 2018
  • ISBN: Súkromné vydanie, limitované
  • Počet strán: 270
objednať knihu

na www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1