[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

PREDNÁŠKA V UPC TRNAVA

19.10.2009, 21:33

Prednáška v UPC Trnava

Dňa 18. októbra 2009 uskutočnil náš riaditeľ prednášku v Univerzitnom pastoračnom centre sv. Stanislava Kostku v Trnave na tému: „(Ne)relaxujem – viem prečo?“

Prednáška sa uskutočnila na základe nadviazanej spolupráce z predchádzajúceho roka, kedy si nielen vysokoškoláci vypočuli zaujímavé prednášky na témy:

  1. Drogy, díleri a závislí iným pohľadom
  2. Sekty, falošní liečitelia a deštruktívne spoločenstvá
  3. Prevencia obchodovania s deťmi a mladými ženami

Tieto prednášky si už našli svojich pravidelných poslucháčov, z ktorých viacerí sú dodnes v kontakte s prednášajúcim. Tentoraz sa akcia uskutočnila vo freskovej miestnosti UPeCe, kde sa zišla príjemná spoločnosť opäť nielen vysokoškolákov. Téma bola nanajvýš aktuálna, čo potvrili viacerí unavení vysokoškoláci… Počas rozprávania však každý z nich dostal príležitosť reagovať, pýtať sa i oponovať. Pednášajúci ani tentoraz nesklamal svojim typickým humorom, zaujímavými poznatkami a postrehmi, ktoré mierili priamo do svedomia každého, kto chce na sebe pracovať. Môžme pokojne povedať, že každý si odniesol so sebou niečo dobré do svojej každodennej prítomnosti. Okrem toho, tentoraz bola akcia spestrená tzv. minitombolou, z ktorej si traja šťastlivci odniesli jednu z kníh prednášajúceho – samozrejme aj s venovaním.

Na záver ešte zopár informácii. Prednášku organizátori opäť nahrávali, takže, ak sa podarí, bude na svete ďalšie audio. A určite budú aj nejaké fotografie. V súčasnosti koordinátor UPeCe pripravuje obdobu tejto prednášky aj pre študentov priamo na Trnavskej univerzite. O termíne akcie Vás budeme informovať.

Na záver ďakujeme organizátorom za pozvanie a účastníkom za príjemnú, obohacujúcu spoločnosť.

detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII