[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY: JÚL - AUGUST 2014

20.08.2014, 14:00

  • Na tomto odkaze si môžete vypočuť reláciu na Rádiu Regina, kde bol hosťom riaditeľ OZ-SPK: http://www.rtvs.sk/…egina/archiv?…
  • V súčasnosti náš riaditeľ dokončuje svoju prvú rozprávkovú knižku o malom samurajovi. Ide o publikáciu, ktorú budú môcť odborníci používať v programoch zameraných na rozvoj osobnosti detí a dospelých, ale aj v rámci biblioterapie. Vydanie publikácie sa predpokladná na december 2014.
  • Vzhľadom na to, že sa náš riaditeľ aktuálne pripravuje na skúšky za súdneho znalca a odborného konzlultanta polície, OZ-SPK plánuje výraznejšie zmeny v poskytovaní našich služieb. Naďalej však ponúkame nadštandardné služby, aké v jednom balíku produktov nesposkytuje žiadne združenie so zameraním na prevenciu kriminality. Nájdete ich na tomto odkaze: http://www.oz-spk.sk/sluzby/
  • V júli sme nadviazali spoluprácu s obchodným partnerom z Japonska, vďaka ktorej zahájime od septembra avizovaný pilotný projekt. Zameraný bude na elimináciu násilia predovšetkým v základných školách.
  • Začiatkom júla sme uskutočnili v spolupráci s OZ Srdce Pezinka športovo-náučný samurajský tábor pre deti 3 – 7-ročníkov základných škôl. Podrobnejší príspevok nájdete na tomto odkaze: http://www.srdcepezinka.sk/…y-tabor.html Ďakujeme sponzorom za podporu celej akcie. Osobitne ďakujeme sekretariátu Rady vlády SR pre prevenciu kriminality, rodine Pesslovej, Mgr. Šimáškovej za ceny do tábora a súčasne všetkým vedúcim a zdravotníčke za perfektne odvedenú prácu, ktorú samými pozitívami ohodnotili deti, aj rodičia. ĎAKUJEME.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII