[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

NÁBOR DO KLUBU SAMURAJOV

10.04.2014, 00:23

Nedávno sme zverejnili, že plánujeme v štyroch mestách západného Slovenska (v Pezinku, Bratislave, Marianke pri Bratislave a v Malackách) uskutočniť nábor detí vo veku 6 – 12 rokov do klubu bojových umení. Ide o bojové umenia samurajov, ktoré v tomto regióne zatiaľ nikto netrénuje. Pre rodičov, ktorí sa rozhodnú prihlásiť svoje deti, sme pripravili nasledovný príhovor:

Vážení rodičia,

predpokladáme, že prihlasujete dieťa do nášho klubu aj preto, aby sa dokázalo ubrániť násiliu v škole alebo na ulici. Považujeme ale za dôležité, aby ste vedeli aký sme klub, čo sa môže na našich tréningoch naučiť a kto ho bude trénovať. Preto sme pre vás pripravili nasledujúce stručné informácie.

Klub bojového umenia Kóketsu Kishi Dó (Cesta šľachetného rytiera) sa venuje tradičným bojovým umeniam prispôsobeným našej kultúre, pričom dbá na dodržiavanie etických zásad, čo už vyplýva zo samotného názvu. Venujeme sa teda nielen fyzickej príprave, ale aj rozvoju osobnosti „malých samurajov“. V našom klube je teda zaručené, že deti sa nebudú medzi sebou ponižovať, ani si ubližovať. Dbáme tiež o to, aby nedochádzalo k násiliu ani mimo telocvične.

Náš klub pôsobí pod záštitou Občianskeho združenia – spoločne proti kriminalite, ktoré získalo už viacero hodnotných ocenení na národnej i medzinárodnej úrovni. Každý z našich trénerov je držiteľom trénerského certifikátu, pričom hlavný tréner (sensei) sa venuje bojovým umeniam už viac ako 32-rokov. Je bývalým telesným strážcom a inštruktorom policajnej sebaobrany ( viac na: http://www.oz-spk.sk/info/kontakty/?id=1 ) preto máte garanciu, že vaše deti budú počas tréningu v bezpečí a pod dohľadom odborníkov.

V rámci tohto bojového umenia sa budú deti postupne učiť:

  • samurajskú sebaobranu (tzn. aj proti ozbrojeným útočníkom),
  • techniky s mečom (drevenými a bambusovými), malými palicami (escrima), veľkou palicou (bo) a neskôr aj s inými zbraňami, ktoré ovládali samuraji,
  • zostavy (tieňové boje), ktoré budú následne predvádzať na vystúpeniach.

Okrem toho na nich čaká:

  • zlepšovanie kondície,
  • práca na sebazdokonaľovaní,
  • pravidelné športové tábory a sústredenia,
  • vystúpenia na rôznych súťažiach a prestížnych akciách.

Okrem toho môžete s nami konzultovať napredovanie dieťaťa aj v školskom prostredí. Vieme vám poskytnúť analýzu z rukopisu a kresby dieťaťa za účelom zvolenia správnych postupov, ktorými môže dosiahnuť lepšie výsledky v škole, či osobnom živote. Veríme, že budete s nami spokojní a vaše deti nájdu potešenie v tomto bojovom umení.

Predbežné prihlášky môžete zasielať na riaditel @ oz-spk.sk

S pozdravom tréneri klubu


Kto sme:

  • Jediný klub, ktorý sa venuje viacerým bojovým umeniam samurajov,
  • prevencii kriminality a bezpečností detí,
  • usporadúva detské tábory a športové sústredenia,
  • má úspechy na národnej i medzinárodnej úrovni,
  • 32 ročné skúsenosti s výučbou bojových umení.

Jedno z našich vystúpení si môžete pozrieť na tomto odkaze: http://www.youtube.com/watch?…

detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII