[ Skočiť na obsah ] [ Skočiť na submenu ] [ Skočiť na novinky ]

NOVINKY

NOVINKY
späť

AKTUALITY JÚL - AUGUST

21.09.2012, 13:53

bez obrázka
  • V termíne od 30. 6. – 6.7. 2012 sme uskutočnili v spolupráci s Mestskou políciou Pezinok ďalší ročník športovo-náučného tábora. Jeho náplňou boli okrem bežných programov v iných táboroch aj nové programy zamerané na komunikačné zručnosti a kreativitu detí. Súčasťou programu boli aj témy zamerané na prevenciu kriminality, bezpečie detí a znalosti o práci polície. Spätná väzba od detí potvrdila, že aj napriek vysokým teplotám sme program zvládli po všetkých stránkach na jednotku.
  • Dňa 23. júla 2012 odovzdal náš riaditeľ do Vydavateľstva IURA EDITION svoju už dvanástu publikáciu, tentoraz s názvom „Drogy, díleri, narkomani a tí druhí.“ Svojim obsahom sa zameriava najmä na pedagógov, pracovníkov v oblasti prevencie kriminality, rodičov, študentov vysokých škôl a v neposlednom rade na mládež. Autor v nej zvolil štýl, ktorý bude prijateľný pre všetky uvedené cieľové skupiny.
  • V spolupráci s Mestskou políciou Pezinok sme uskutočnili II. turnus detského športovo-náučného tábora.
  • V spolupráci s 1. Judo Clubom Pezinok pripravujeme na 20. októbra 2012 ďalší ročník športovo-charitatívnej akcie pod názvom „Večer bojových umení mesta Pezinok.“
  • Riaditeľ OZ-SPK pokračuje v písaní knihy rozprávok a básnickej zbierky.
detail: LETÁK COVID-19 detail: SPOLUPRÁCA - VÝBER AKCII